קיץ ללא הפסקה בעיר לוד: למעלה מ-200 הופעות, סדנאות, ירידים והצגות התקיימו לאורך חודשי הקיץ בלוד

קיץ ללא הפסקה בעיר לוד: למעלה מ-200 הופעות, סדנאות, ירידים והצגות התקיימו לאורך חודשי הקיץ בלוד
עיריית לוד

כחלק משדרוג המערך התרבותי למען התושב, התקיימו בעיר מגוון הופעות של הזמרים המובילים בארץ – שלמה ארצי, ישי ריבו, יובל דיין, חנן בן ארי, עדן חסון ואמנים נוספים. יחד עם הופעות אלו התקיימו שלל פעילויות לכל המשפחה – סדנאות, ירידים, הצגות ועוד.

קיץ ללא הפסקה בעיר לוד
עיריית לוד

העיר לוד סיימה את הקיץ עם למעלה מ-200 פעילויות לכל המשפחה, ביניהן  – הופעות חיות, הצגות, חוגי יצירה והפעלות חינוכיות בכל המתנ"סים, מסיבות בריכה לבני הנוער, הצגות לבוגרים ומופע סטנד אפ.

בשבוע הראשון, התארחה בעיר הזמרת הנערצת יובל דיין בבית התרבות, ובשבוע השני הופיע יוחאי ספונדר במופע סטנד אפ שהצחיק את הקהל, כחלק מהערב התקיימו גם קומזיץ והפנינג בבריכה. תושבי העיר עוד לא הספיקו לשכוח את המופעים האלו, ושלמה ארצי, שחגג יום הולדת 70 וחמישה עשורים מוסיקליים, הגיע לעיר והופיע באצטדיון.

לטובת קטנטני העיר התקיימו מגוון פעילויות כמו "מני ממטרה", "פולקע", "האחים של מור", ההצגה "בית חלומותיי", "מופע האשליות של רונצ'ו", ההצגה "פרח לב הזהב", פרויקט "גינות מספרות", סדנת יצירה בעץ ונסורת, סדנת גרפיטי, סדנת תכשיטנות, מתנפחי מים, סדנת שבשבות ומעגל מתופפים, סדנת קוסמות ועוד סדנאות רבות אחרות במוקדים שונים ברחבי העיר.

קיץ ללא הפסקה בעיר לוד
עיריית לוד

בהמשך הקיץ הופיעו בעיר גם עדן חסון, חנן בן ארי שלמעלה מאלף איש שרו יחד איתו את להיטיו, וישי ריבו שהופעתו התקיימה בהפרדה לטובת הקהל החרדי. הקיץ האחרון בעיר, היה קיץ ללא הפסקה, בכל יום ובכל פינה בעיר הייתה פעילות אטרקטיבית שאפשר לבלות בה. כל הפעילויות סובסדו משמעותית על ידי העירייה, ותושבי העיר הגיעו בהמוניהם.

ראש עיריית לוד, יאיר רביבו: "הסתובבתי בין אירועים השונים ברחבי העיר ושמחתי לראות את היענות הרבה של תושבי העיר. אירועי הקיץ סובסדו משמעותית ע"י העירייה, כחלק ממדיניות חברתית שנועדה לאפשר לכל תושבי לוד, ליהנות ממגוון רחב של פעילויות תרבות ופנאי במחירים נוחים ולעתים אף ללא עלות. אנו מקווים כי גם בקיץ הבא ומהלך השנה החדשה הבאה עלינו לטובה, נצליח לקלוע לטעמם של תושבי ותושבות העיר. אני מאחל לכולם שנה טובה ומתוקה ולתלמידי העיר שנת לימודים פורייה ומוצלחת".

מנכ"ל רשת המתנ"סים לוד, אבי גיל: "עכבנו באדיקות אחרי התגובות בדף הפייסבוק של אגף התרבות בעיר. שמחנו לראות שכל תושבי העיר, בכל הגילאים נהנו מסדרת אירועי הקיץ וממגוון רחב של פעילויות תרבות ופנאי ברחבי העיר. אנו נמשיך לעודד פעילות תרבותית מגוונת בעיר שתתאים לתושבינו ונמשך לייצר תוכן חדש ימשיך ליצור עניין ולהביא את תושבי העיר ליהנות בפעילויות השונות".

קיץ ללא הפסקה בעיר לוד
עיריית לוד
כתבות נוספות שתרצו לקרוא
השבוע בלוד - הכנה לכיפור, חינוך וספורט
יאיר רביבו ערב יום הכיפורים: "עיר בונים בבטון, קהילה בונים...
השבוע בלוד - חינוך, משטרה וספורט
טקס מרגש: בית ספר "דקל" לחינוך מיוחד בלוד נקרא על...
רפואה משלימה קרוב לבית כללית רפואה משלימה לתושבי רמלה והסביבה
רשת כללית רפואה משלימה ברמלה מעניקה לתושבי העיר והסביבה מגוון...
משלחת של מלכה, נסיכות ונסיכים משבטים בדרום אפריקה הגיעה לסיור בקריית מגן דוד אדום ברמלה
בימים אלו הגיעה לארץ ביוזמת משרד החוץ הישראלי משלחת של...
השבוע בלוד - שנת לימודים חדשה, הופעות והפנינג, וספורט
פותחים שנת לימודים מוצלחת בלוד עם ראש הממשלה, ושיא חדש...
כללית סמייל לוד באירוע חגיגי משיקה טיפולי הזרקות לפנים לתושבי לוד והסביבה
מרפאת כללית סמייל לוד תקיים ביום חמישי, 3 בספטמבר, אירוע...
חדשות לוד: הקמת מתחם אירועים, התחדשות בהנהלת מערכת החינוך העירונית, ביטחון בשכונות וספורט
היסטוריה בלוד: פורסם המכרז להקמת הארנה הלאומית של ישראל -...
השבוע בלוד: תגבור לצוות השיטור העירוני, לוד מצדיעה למשפחות המילואים וספורט
כתבות לתקשורת – דוברות עיריית לוד: 1: עיריית לוד במבצע אכיפה...
השבוע בלוד: פיתוח מוסדות חינוך, סגן ראש עיר חדש, אליפות הארץ בטניס ואליפות העולם בהיאבקות
החינוך בלוד בראש סדרי העדיפויות מיליוני שקלים מושקעים בפיתוח, שדרוג וקידום...
מתעמלות סטודיו ספקטור דנסינג עם דגל ישראל באליפות העולם
השבוע בלוד: כביש 443 הונצח על שמו של דוד לוי ז"ל, אלפים חגגו את גמר המונדיאל וספורטאי העיר שבו עם מדליות מהעולם
שבוע גדוש אירועים עבר על לוד: כביש 443 קיבל שם...
דילוג לתוכן