התלמידים משאירים אבקת סוכר למאפיות

התלמידים משאירים אבקת סוכר למאפיות
בתמונה: מורות המגמה, יזהר אפגן המנהל ותלמידים | קרדיט צילום: ורד עוזרי

תלמידי מגמת מלונאות באמית טכנולוגי רמלה ממשיכים לעשות מתוק בלב. לכבוד חג החנוכה הם יצאו בפרויקט מתוק למען בית אבות בעיר רמלה.

בתמונה: מורות המגמה, יזהר אפגן המנהל ותלמידים | קרדיט צילום: ורד עוזרי

השבוע הם עמלו והכינו דונאטס סופגניה אמריקאית ברמה שלא מביישת קונדטוריה ברמה גבוהה ובשלל טעמים, בינהם: טופי קראנצ, שוקלד בלגי, תותים ועוד…

שירז חביב תלמידה כיתה יא משתפת: "חשבנו איך לעשות קצת טוב ומתוק לקשישים שנשארים לבד בתקופה הזאת. במגמה גם נהנינו וגם למדנו איך להכין מטעמים לחג. אני שמחה שלקשישים יהיה טעים בחג והם ידעו שחושבים עליהם".

המורה יפית שנבי: "מעבר להכנת התלמידים לבגרות, חשוב גם לתרום לקהילה ולעשות למען האחר".

יזהר אפגן, מנהל אמית טכנולוגי רמלה: "היסוד שלנו כעם ישראל הוא חיבור וזה הייחוד שלנו. בבית הספר אנו שמים דגש על ערך הערבות ההדדית, 'כאיש אחד בלב אחד'. בתקופת קורונה התלמידים חושבים קודם על האחר ורק אחר כך על עצמם. יישר כח לתלמידים על הלמידה והנתינה".

כתבות נוספות שתרצו לקרוא
אירוע עסקי בחיק הטבע - איך בוחרים את המיקום?
 הפקה של אירועים עסקיים מהווה חלק בלתי נפרד מתהליך המיתוג...
עו"ד לנזקי גוף – ליווי מקצועי בדרך לפיצוי הולם
תאונות ופגיעות גופניות יכולות להתרחש בכל רגע ובכל מקום –...
לא יודעים לאן הכסף נעלם? אנחנו כאן כדי לעזור
לאורך הליך גירושין, במידה ויש ילדים בתמונה, הרי שבית המשפט...
עורך דין לענייני נדל"ן – המומחה שמלווה אותך בעולם הנדל"ן
נדל"ן הוא אחד התחומים המורכבים והמשמעותיים ביותר בעולם המשפט. בין אם...
הדרך הנכונה לשפר את המראה החיצוני שלך
כבר שנים את מביטה במראה ועמוק בפנים את יודעת שאת...
מדוע אנשים מגיעים למצב של חדלות פירעון
חוסר האיזון העצום בין העבודה לבית, במיוחד לאחר מגפת הקורונה...
הפקת בר מצווה בכותל המערבי: הדרך המושלמת לחגוג את היום המיוחד
הגעתם לרגע המרגש ביותר בחיים של כל נער יהודי –...
עיצוב פנים ותכנון מטבחים בתל אביב – עיצוב מותאם אישית לכל חלל
כאשר מדובר בעיצוב פנים, המטרה היא ליצור חלל שמחבר בין...
איך משכנעים אדם מכור שיש לו בעיה
אם אתם מתמודדים עם בעיית התמכרות שלכם או של אדם...
בטיחות וטעם: הקשר הנסתר בין ניקיון מנדפים לאיכות האוכל
כיום טעמים וחוויות קולינריות עומדים במרכז, ישנו גיבור אלמוני שמשפיע...
דילוג לתוכן