בימים אלו שבו בקבוצת תיאטרון הנוער של המרכז לתיאטרון לוד, להעלות את ההצגה "חראאם עלינו" שמתעסקת בחרם חברתי בבתי הספר, גרסת הדור הזה. "לקבוצת הנוער יש הרבה מה לומר לבני הנוער והם עושים זאת בצורה נוקבת דרך התיאטרון" מספרת פנינה ריצלר, מייסדת המרכז לתיאטרון בלוד, "סיפור שהתחיל מחרם זלג לוואצאפ ולרשתות החברתיות וכמעט נגמר באסון מותיר את הקהל לחשוב על היום הבא. הן הילדים והן המבוגרים שגם הם יוצאים עם הזמנה לפקוח את העיניים למתרחש סביבם".
בהחלט הצגה מרגשת ומטלטלת שנכתבה מתוך חויות המשתתפים. מתאימה לגילאי 12-80. פיספסתם? אתם מוזמנים להגיע! ביום ראשון 16.6.19 במרכז לתיאטרון לוד, רחל אלתר 17.
משתתפים: שרה מורר לוי, אור דרעי, אורטל כהן, טלי גונצ'רוב. הנחיה ובימוי: פנינה רינצלר הכניסה חופשית, אך חובה להירשם מראש. 052-3434039