תרבחו ותסעדו: במימונה עולים לרגל ללוד!

תרבחו ותסעדו: במימונה עולים לרגל ללוד!

כמידי שנה חגג ראש העיר, עו"ד יאיר רביבו את המימונה בבית הוריו אסתר ויעקב, יחד עם חברי כנסת ושרי הממשלה והמוני הלודאים.

המימונה, חגיגה לכל הקהילה, ערבה לחיך ולא מבדילה בין העדות ופסיפס התרבויות. הכיבוד שהונח על השולחנות היה מתוק, כדי להדגיש את התקווה למתיקות בשאר תחומי החיים. הוגשו ממתקים וריבות מסוגים שונים, שהוכנו כולם על ידי אסתר רביבו.

ראשונת האורחים הייתה שרת התרבות מירי רגב. את פניה קידמו בני משפחת רביבו במגש מתוקים בצורת “70 ישראל”. השרה רגב התרגשה מהמחווה, ולאחר שהתכבדה בהכנת המופלטה המרוקאית, ברכה את האורחים בברכה המסורתית תרבחו ותסעדו ואת בני משפחת רביבו שיזכו להמשיך ולארח ביד נדיבה ורחבה את כל תושבי העיר עוד שנים רבות.

בהמשך הערב הצטרפו גם שר המדע והטכנולוגיה אופיר אקוניס, שר העבודה והרווחה חיים כץ, שר התחבורה והמודיעין ישראל כ”ץ, שר התיירות יריב לוין, השר לביטחון פנים, גלעד ארדן, סגנית שר החוץ ציפי חוטובלי, ח”כ אמיר אוחנה, והשר לשעבר גדעון סער מלווה ברעייתו, אשת החדשות, גאולה אבן-סער.

באירוע מקביל, מרחק בתים בודדים מבית משפחת רביבו, אירחו סגן ראש העיר יוסי הרוש ואשתו אילנית את אירוע המימונה הארצי-המרכזי של הבית היהודי.

האירוע, אשר נערך ברוחב יד מרשים משך אליו אורחים רבים מכל רחבי הארץ, חברי כנסת ושרים, בהם השרה איילת שקד, ח”כ מוטי יוגב, ח”כ שולי מועלם, מנכ”ל המפלגה ניר אורבך ועוד – אך את מירב תשומת הלב תפס השר נפתלי בנט, אשר דקות לאחר שהגיע וברך את המארגנים – התייצב מאחורי המחבתות והאש ולימד את כל הסובבים שיעור או שניים בהכנת המופלטה.

לאחר סט צילומי ה”סלפי” המחייב עם כל אחד ואחד מהאורחים – הצעירים והמבוגרים כאחד – ברך השר בנט אץ אילנית ויוסי הרוש על האירוח המופלא, ואיחל להם שנים ארוכות של בריאות איתנה ושמחה.

כתבות נוספות שתרצו לקרוא
חדשות לוד: כנס, חדשנות, זיכרון וחינוך
הצלחה לכנס לוד ה-12: מכל הארץ השתתפו בכנס ארכיאולוגיה, מורשת...
לוד עולה על מדים! סיכום חדשות לוד
עיריית לוד ותחנת לוד משיקות קמפיין רחב היקף לגיוס שוטרים...
עשרות שגרירים ודיפלומטים מכל רחבי העולם הגיעו למד״א, למדו מקרוב על מערכות השליטה והטכנולוגיות המתקדמות בעולם שפותחו במד״א במטרה להעניק את המענה הרפואי המיטבי בזמן אמת
משלחת שגרירים ונציגים דיפלומטיים מכל רחבי העולם ביקרה היום בקרית...
נזכור ולא נשכח! לוד התייחדה עם זכר ששת המיליונים: טקסים מרגשים ועוצמתיים ליום הזיכרון לשואה ולגבורה
תושבי לוד התכנסו השבוע לאירועי הזיכרון המרכזיים לציון יום הזיכרון...
חמ"ל החירום של עיריית לוד פעל ב'שאגת הארי' כ-1,000 שעות ברציפות בשמירה על ביטחון התושבים
עם קבלת ההודעה בעיצומו של חג שביעי של פסח, על...
מבצע "שאגת הארי": מנכ״ל משרד הבריאות ביקר במטה מגן דוד אדום ונחשף להיערכות הארגון ולמערכות הטכנולוגיות המתקדמות "אנשי מד״א נמצאים בחזית, לא פעם תחת סיכון, וממשיכים להציל חיים בזכות מקצועיות, נחישות ורוח של שליחות שאין לה תחליף"
מנכ״ל משרד הבריאות, משה בר סימן טוב, ביקר היום (חמישי)...
שר המשפטים יריב לוין בחמ"ל לוד: "היערכות מרשימה שמקרינה עוצמה"
סגן ראש הממשלה ושר המשפטים, יריב לוין, השתתף ביום שני...
מתנדבי תוכנית מד"א חו"ל הגיעו ליום התנדבות במגן דוד אדום ותרמו דם
צעירים מכל העולם שנמצאים בארץ כחלק מתוכנית מד"א חו"ל ופועלים...
רמלה שלא הכרתם עולה על מפת ההתחדשות העירונית
העיר, הממוקמת בלב מדינת ישראל ובמרחק קצר מצירי התחבורה המרכזיים,...
יאיר רביבו: "חירות וצמיחה -לוד מגדירה מחדש את מרכז המדינה"
ראש העיר יאיר רביבו בראיון חגיגי לפסח: עם מיליארדים בהשקעות...
דילוג לתוכן