גם אם אתם גרים באזור המרכז ושגרת היום שלכם כמעט לא כוללת בילוי באזורים ירוקים ופתוחים, כדאי שתדעו שגם באזור המרכז, במרחק נגיעה כמעט מגוש דן תוכלו ליהנות ממרחבים ואזורים ירוקים וכפריים. יותר מזה, תוכלו ליהנות בהם גם מקולינריה משובחת בצורה של סיור יין וגבינות למשל. אזור מטה יהודה שבין תל אביב לירושלים נחשב לטוסקנה הישראלית ממש, גבעות גבעות שבהן כרמים ויקבים וגם מחלבות בוטיק, כולל להכנת גבינות מחלב עיזים ועוד. בילוי במחלבת בוטיק כזאת אשר משלבת בין טעימות והכנת גבינות לבין טעימות וקבלת הסברים על היינות והכנתם הוא בילוי נהדר ביום שישי אם שניכם לא עובדים אך בגלל המיקום הקרוב אפשר גם להרשות לעצמכם להגיע לעבודה שעתיים מאוחר יותר וליהנות מביקור קליל וכיפי בכפר.
להפתיע את העובדים במהלך יום גיבוש
אירועי חברה או ימי גיבוש הם אחד הדברים שעובדים תמיד מחכים לו כל השנה. אין כמו יציאה מהשגרה ובילוי עם החברים לעבודה בדרך כיפית ומשחררת. עבור המארגנים של ימי הגיבוש לא תמיד קל לחשוב על יום עם פעילויות שיהיו כיפיות עבור כל העובדים, כאלה שיהוו מכנה משותף רחב למבוגרים וצעירים, נשים וגברים ובכלל, אנשים שאוהבים דברים שונים. סדנאות יין המתקיימות במקום פסטורלי ויפה הוא בדיוק מה שאתם צריכים. אין כמעט אדם שלא אוהב יין בגרסה כזאת או אחרת שלו. רוב האנשים ישמחו לטעום יינות שונים ויותר מכך: להבין טוב יותר מה משפיע על טעם היין ואיך התהליך נעשה. סדנאות אלה מספרות את הסיפור המלא תוך טעימת יינות שונים.
גבינות עם יין: שילוב מעולה לבילוי כיפי ומפנק
יין וגבינות הם בסיס לבילוי מהנה שיכול להיות בהרכבים שונים ולמטרות שונות. כאמור, זה יכול להיות בילוי זוגי או פעילות במסגרת יום גיבוש לחברה. ביקור במחלבת בוטיק המציעה סדנאות להכנת גבינות יחד עם טעימות של גבינות ויין הוא בילוי משפחתי שכל המשפחה תיהנה ממנו: הורים וגם ילדים, שישמחו במיוחד לבקר את העיזים בדיר, ללטף ולהאכיל. גם המבוגרים ישמחו לעשות זאת או לפחות לראות שהעיזים גדלות בכיף ומקבלות הרבה כבוד ואהבה. כאמור, לא צריך לנסוע רחוק לבילוי כפרי כזה שמנתק אתכם לרגע מלחצי היום יום. מספיק להגיע לאזור בן שמן למושב טל שחר ואתם נמצאים במקום אחר לגמרי.
עיזה פזיזה של משק צבן במושב טל שחר היא מחלבת בוטיק המייצרת גבינות מחלב עיזים, כשהעיזים גדלות במקום ומהוות חלק בלתי נפרד מן המשפחה המורחבת. מוזמנים ליצור קשר.