מנהלי מחלקות נוער מרחבי הארץ ביום עיון מקצועי בלוד

מנהלי מחלקות נוער מרחבי הארץ ביום עיון מקצועי בלוד
מנהלי ומנהלות מחלקות הנוער מרחבי הארץ, בתמונה משותפת בתום יום העיון בלוד. קרדיט תמונה: דוברות עיריית לוד.

מחלקת הנוער העירונית בלוד בהובלתה של שני סמדג׳ה, אירחה קבוצת מנהלים ומנהלות מחלקות דומות מרחבי הארץ, בהן: פתח תקווה, נתיבות, גבעת שמואל, מבשרת ציון, ראש העין, נצרת, דימונה, גני תקווה, חריש, אופקים ועוד, במטרה ללמוד על הפעילות הענפה המתרחשת בלוד – הן בתחום הנוער והן בתחום הפיתוח העירוני.

הביקור נפתח בברכתו של ממלא מקום ראש העיר ומחזיק תיק החינוך, יוסי הרוש, אשר בירך את המנהלים עם הגעתם לעיר. מנהל אגף החינוך, שלום עזרן, שוחח עמם על הגישה החינוכית שמובילה את מערכת החינוך בלוד – החינוך השלם אשר רואה את הילדים והנוער בכל שעות היום, החל מהבית ספר ועד הפעילות הבלתי פורמלית בשעות אחר הצהריים. במסגרת הביקור נפגשו המנהלים עם מנכ"ל העירייה, אהרון אטיאס, שנגע בהתפתחות של העיר לאורך השנים ובעתיד המסתמן לה.

לאחר מכן סיירו המנהלים ברחבי לוד, בסיור מודרך של נועם דרייפוס והתרשמו רבות מהיכולת של העיר להכיל ולתת מענה למגוון קהלים שונים המרכיבים אותה.

מנהלי ומנהלות מחלקות הנוער מרחבי הארץ, בסיור בעיר לוד. קרדיט תמונה: דוברות עיריית לוד.

בתום הסיור פגשו המנהלים את ליאת בן משה, מנהלת מחלקת קידום נוער וליטל שוורץ מנהלת תיכון דרכא גני אביב, אשר סיפרו לאורחים על הגישה החינוכית בה הן מאמינות ועל השיטות החינוכיות שלהן בכל הנוגע למוביליות חברתית, פיתוח מנהיגות בקרב בני נוער ושיתוף פעולה עם יחידת הנוער העירונית. מנהלי מחלקות הנוער פגשו גם את מרכזי ורכזי הנוער הרבים הקיימים בלוד, שמעו על העשייה, על ההתמודדויות ועל התוכניות העתידיות.

"היה ביקור מוצלח אשר חשף את המנהלים השונים לעיר המיוחדת שלנו ולעשייה הרבה המתרחשת בה בתחום החינוך והכל בהובלתו של ראש העיר, עו"ד יאיר רביבו ומערכת החינוך בעירייה ובמוסדות", סיכמה שני סמדג׳ה בסיפוק.

כתבות נוספות שתרצו לקרוא
משחק קליקס: חוויית בנייה ויצירה ללא גבולות
כשמדובר בצעצועים שמעודדים יצירתיות, פתרון בעיות ופיתוח מיומנויות מוטוריות, משחק...
גיבוש באמצעות זמן יצירה משותף
פעילות קבוצתית בסטודיו Art Time היא הזדמנות מושלמת לשחרר את...
התזמורת הסימפונית ראשון לציון בקונצרט מיצירותיהם של ברהמס ובטהובן והופעת בכורה של היצירה "כהרף עין" של שרית שליי זונדינר.
רתם ניר, הכוכב העולה בשמי הניצוח, מגיע לתזמורת הסימפונית הישראלית...
הקסם שבמופעי אמן חושים לבר מצווה וערב גיבוש רעיונות
להפוך את הבר מצווה לחוויה בלתי נשכחת אירוע בר מצווה הוא...
הפעלות למסיבת רווקות – רעיונות שיעשו את הערב לבלתי נשכח
כשמתכננים ערב מיוחד כמו מסיבת רווקות, חשוב לבחור באותן הפעלות...
אוורור וציוד מקצועי למפעל ולמעבדות
ישנו מגוון רחב ביותר של מכשירים שיוכלו לשמש אתכם במעבדה...
אבחון וטיפול בלקויות למידה: איך עושים את זה?
היום הנושא של לקויות למידה מוכר היטב. כל הורה לילד...
איחור במסירת דירה מקבלן
הקבלן לא עמד בהתחייבות? יכול להיות שמגיע לכם פיצוי
מהו איחור במסירת דירה מקבלן? כאשר אנו רוכשים דירה מקבלן, אנו...
יום המעשים הטובים: תלמידי אמית רמלה פינקו את כוחות הביטחון
לכבוד יום המעשים הטובים בבית החינוך אמית רמלה בחרו לארח...
פורים של חסד לנפגעי המלחמה: אמית רמלה עטפו את האמהות השכולות
ברשת החינוך אמית החליטו להקדיש את השבוע שלפני פורים לתרומה...
דילוג לתוכן