יוצאים מהאדישות: בוחרים להצביע בלוד!

יוצאים מהאדישות: בוחרים להצביע בלוד!
דוברות עיריית לוד

■ לא קיבלתם הודעות לבוחר? רוצים להשפיע? לדעת איפה ואיך מצביעים? הידעתם שיום הבחירות הוא יום שבתון?  ■ גם בני הנוער מגיל 17 זכאים להצביע ולהשפיע ■ רק אל תשכחו את הסדר הנכון, קודם בוחרים, דואגים לאיכות החיים בלוד ואח"כ מבלים! ■ בחירות 2018 בלוד – הפעם כולם מצביעים!

בוחרים להצביע בלוד!
דוברות עיריית לוד

לא קיבלתם הודעות לבוחר? אז איפה ואיך מצביעים? ניתן לקבל מענה מידי לבדיקת זכאות הצבעה ומיקום הקלפי, באמצעות שיחה חינם למוקד העירוני 106 (או 08-9279900/1 למתקשרים מנייד) אשר יתוגבר לקראת יום הבחירות ובמהלכו, או באמצעות אתר משרד הפנים.

בנוסף, עומדת לרשות התושבים למערכת ממוחשבת לאיתור מקום ההצבעה שלכם. יש להיכנס לקישור הבא שנמצא באתר העירייה ובדף העירייה בפייסבוק, ללחוץ על "קלפיות" ובמסך שייפתח על "איתור מקום ההצבעה". יש למלא את מספר תעודת הזהות ולהתעדכן מיד, כולל מפת הגעה או הכוונה באמצעות waze.

בקלפי מזדהה האזרח באמצעות תעודת זהות, רישיון נהיגה, דרכון ישראלי או תעודת חוגר וקצין. הוא מקבל שתי מעטפות (צהובה ולבנה) ונכנס לתא הצבעה מאחורי פרגוד להצביע. עבור ראש הרשות מצביעים בפתק צהוב אותו מכניסים למעטפה צהובה. עבור מועצת העיר מצביעים בפתק לבן שיוכנס למעטפה הלבנה. חוזרים עם המעטפות הסגורות לשולחן ועדת הקלפי ומשלשלים אותן לתיבה.

עבור נכים ואנשים המוגבלים בניידות שאינם יכולים להצביע בקלפי הסמוכה למקום מגוריהם הותקנו "קלפיות נגישות מיוחדות". באתר העירייה מפורסמת רשימת כל הקלפיות הנגישות המיוחדות בלוד. מי שמאושפז בבית חולים רשאי להצביע בקלפי למאושפזים המוצבת בבית החולים שבו הוא מאושפז. חיילי מילואים הנמצאים בשירות מילואים פעיל ביום הבחירות זכאים להצביע בקלפיות המיוחדות לחיילים.

כתבות נוספות שתרצו לקרוא
חדשות לוד - מה היה השבוע?
לוד מנגישה את מכינת ה"הזנק" לכל תלמידי י"א-י"ב הזינוק שלכם לשירות...
אורי גלר כמו שלא הכרתם: התערוכה המסקרנת שתיפתח במוזיאון רמלה פתיחה 25/6/26 אוצר: ד"ר ליאור אלון
עיריית רמלה בשיתוף מוזיאון רמלה, ישיקו בחודש יוני את "אורי...
חדשות לוד: אלוף פיקוד העורף מבקר בעיר, כיתת כוננות נפגשה עם מטה המשטרה, "המורה של המדינה" וספורט.
אלוף פיקוד העורף ביקר בלוד: "רשויות מקומיות צריכות ללמוד מהמקצועיות...
נשיא המדינה ביקר בבית הספר לחינוך מיוחד “סיני” ברמלה
נשיא המדינה, יצחק הרצוג, ורעייתו מיכל, ביקרו הבוקר, יום שני,...
תושבי לוד נענים לקריאה: עלייה משמעותית בהתעניינות מתגייסים חדשים לתחנת המשטרה בעיר
צעירים, חיילים משוחררים ותושבים מכל המגזרים מגלים עניין גובר בהצטרפות...
טקס סיום קורס פראמדיקים נערך ל-80 מסיימי הקורס במגן דוד אדום
טקס סיום קורסי פראמדיקים של מגן דוד אדום התקיים אתמול...
חדשות לוד: כנס, חדשנות, זיכרון וחינוך
הצלחה לכנס לוד ה-12: מכל הארץ השתתפו בכנס ארכיאולוגיה, מורשת...
לוד עולה על מדים! סיכום חדשות לוד
עיריית לוד ותחנת לוד משיקות קמפיין רחב היקף לגיוס שוטרים...
עשרות שגרירים ודיפלומטים מכל רחבי העולם הגיעו למד״א, למדו מקרוב על מערכות השליטה והטכנולוגיות המתקדמות בעולם שפותחו במד״א במטרה להעניק את המענה הרפואי המיטבי בזמן אמת
משלחת שגרירים ונציגים דיפלומטיים מכל רחבי העולם ביקרה היום בקרית...
נזכור ולא נשכח! לוד התייחדה עם זכר ששת המיליונים: טקסים מרגשים ועוצמתיים ליום הזיכרון לשואה ולגבורה
תושבי לוד התכנסו השבוע לאירועי הזיכרון המרכזיים לציון יום הזיכרון...
דילוג לתוכן