המרכז לתיאטרון לוד חוגג חמש שנים וחנוכת בית

המרכז לתיאטרון לוד חוגג חמש שנים וחנוכת בית
צילום: אבי ניניו

השבוע חגג המרכז לתיאטרון לוד חמש שנים להיווסדו,  חמש שנים של הצגות, מופעי רחוב, פסלים אנושיים, יצירה שאינה נגמרת, חמש שנים בהן הקימו אנסמבל השחקנים תשע קבוצות תיאטרון קהילתיות  לילדים, נוער, מבוגרים ולבעלי צרכים מיוחדים, בשיתוף פעולה עם העירייה, אגף החינוך, אגף הרווחה ורשת המתנ"סים.

השבוע חגג המרכז לתיאטרון לוד חמש שנים להיווסדו
צילום: אבי ניניו

לפני חמש שנים עברה פנינה רינצלר (מנכ"לית התיאטרון) ללוד, במטרה להקים כאן תיאטרון אחר כשלצידה השחקנים: הילה בראל, סיון אמיר, קדאר הריני (שחקן בפאודה), ושריאל יגודניק. לאחר ברכת הדרך מראש העיר יאיר רביבו ואחראית התרבות אורית עופר, נכנסה קבוצת השחקנים לביתה הראשון במתנ"ס שיקאגו ולאחר שנתיים עברו למרכז העיר לספריה לדורות. כעת, עד שייבנה בית תרבות ססגוני בעיר, קיבל המרכז לתיאטרון לוד לשנים הבאות בית ליצירה ברחוב רחל אלתר 17.

מדובר במקלט דו-שימושי, ששימש את סניף עזרא הישן. המקום הסב עצמו למשכנו החדש של המרכז לתיאטרון לוד לרווחת האנסמבל, לרווחת כל הקבוצות הקהילתיות ולרווחת התושבים. החבר'ה של עמותת איילים התנדבו לשפץ, בנק לאומי תרם מזגנים, במשך החודש האחרון התנדב אלעד מוזס (סטודנט מוכשר בעיר) לצייר על הקיר החיצוני של התיאטרון, וביום ראשון התקבצו כל הקבוצות בדמויות ססגוניות לארוחה תיאטרונית כדי לומר תודה, לברך על שפע העשייה ולחנוך את המקום החדש.

ראש העיר, עו"ד יאיר רביבו, הגיע כדי לברך, תוך שהוא חולק עם חברי התיאטרון את ערכו הסנטימנטלי של המקום בעבורו שכן בצעירותו היה חבר בסניף עזרא ומשם עקב אחר כל גילגולי המקום עד הלום.

לאחר הברכות עלו כל הנוכחים לגזור את הסרט.

נאחל מזל טוב למרכז לתיאטרון לוד ואתם בהחלט מוזמנים לעקוב אחר הפעילויות וההצגות שנמצאות כעת בלב שכונה.

השבוע חגג המרכז לתיאטרון לוד חמש שנים להיווסדו
צילום: אבי ניניו
כתבות נוספות שתרצו לקרוא
עשרות שגרירים ודיפלומטים מכל רחבי העולם הגיעו למד״א, למדו מקרוב על מערכות השליטה והטכנולוגיות המתקדמות בעולם שפותחו במד״א במטרה להעניק את המענה הרפואי המיטבי בזמן אמת
משלחת שגרירים ונציגים דיפלומטיים מכל רחבי העולם ביקרה היום בקרית...
נזכור ולא נשכח! לוד התייחדה עם זכר ששת המיליונים: טקסים מרגשים ועוצמתיים ליום הזיכרון לשואה ולגבורה
תושבי לוד התכנסו השבוע לאירועי הזיכרון המרכזיים לציון יום הזיכרון...
חמ"ל החירום של עיריית לוד פעל ב'שאגת הארי' כ-1,000 שעות ברציפות בשמירה על ביטחון התושבים
עם קבלת ההודעה בעיצומו של חג שביעי של פסח, על...
טיפולים מתקדמים להתקרחות ונשירת שיער
חשיבות טיפול בנשירת שיער נשירת שיער היא בעיה נפוצה המשפיעה על...
מבצע "שאגת הארי": מנכ״ל משרד הבריאות ביקר במטה מגן דוד אדום ונחשף להיערכות הארגון ולמערכות הטכנולוגיות המתקדמות "אנשי מד״א נמצאים בחזית, לא פעם תחת סיכון, וממשיכים להציל חיים בזכות מקצועיות, נחישות ורוח של שליחות שאין לה תחליף"
מנכ״ל משרד הבריאות, משה בר סימן טוב, ביקר היום (חמישי)...
שירותי תמיכה והתאמה לאוכלוסיות בסיכון בישראל
שורדות זנות תמיכה בשורדות זנות היא תחום התומך בנשים שנמצאות או...
שר המשפטים יריב לוין בחמ"ל לוד: "היערכות מרשימה שמקרינה עוצמה"
סגן ראש הממשלה ושר המשפטים, יריב לוין, השתתף ביום שני...
מתנדבי תוכנית מד"א חו"ל הגיעו ליום התנדבות במגן דוד אדום ותרמו דם
צעירים מכל העולם שנמצאים בארץ כחלק מתוכנית מד"א חו"ל ופועלים...
רמלה שלא הכרתם עולה על מפת ההתחדשות העירונית
העיר, הממוקמת בלב מדינת ישראל ובמרחק קצר מצירי התחבורה המרכזיים,...
יאיר רביבו: "חירות וצמיחה -לוד מגדירה מחדש את מרכז המדינה"
ראש העיר יאיר רביבו בראיון חגיגי לפסח: עם מיליארדים בהשקעות...
דילוג לתוכן